luni, 10 ianuarie 2011

Vibro solar

Un vibro solar, pe langa faptul ca este un solar (nu din acela unde se cresc legumele), permite sa faceti in timpul unei singure sedinte si solar si fitness. Super!! Evident ca e bun de nimic, ca doar daca vrei sa faci fitness de 5 ori pe saptamana iti faci abonament la o sala, nu te duci la solar pentru asta. Dar banuiesc ca masajul oferit este ca un bonus, pe langa faptul ca iti creste inima cand te bronzezi instantaneu, mai ai parte de un rasfat. Ce poate fi mai placut, ce poti cere mai mult? Oare este vreun negru mic care sta sub aparat si cu manutele lui fragile iti ofera un masaj de zile mari? Sau doar te scutura aparatul putin?
Imi plac tare mult fetele a caror culoare a pielii e unica in urma folosirii solarului. Este un maro-auriu-mustariu-afroromanesc, o culoare cu totul deosebita, pe care n-am mai intalnit-o nicaieri. Parca au sfarmat roci de pe Marte si au folosit pudra obtinuta in loc de cacao pe care o pui in lapte.
Oare e o moda pe care unele fete nu se pot abtine sa nu o puna in aplicare?  Poate ca a existat candva oul, sau gaina, o pioniera in ale bronzatului si celelalte doritoare i-au urmat pasii. Sau razele solarului afecteaza gandirea si astfel fiecare e pe cont propriu? Ar fi foarte util un studiu pe tema asta.
Daca stau sa ma gandesc, fiecare dintre fetele bronzate excesiv sunt mici Michael Jacksons-i. Poate sunt fane si in semn de recunostinta si admiratie s-au gandit sa traiasca pe pielea lor ce a trait el. Frumos gand, dar oare daca printr-o minune si-ar da seama de ridicolul situatiei si daca ar opri sedintele, pielea le-ar reveni la normal? Ma repet: un studiu ar fi foarte util, pentru cele in cauza in special.
O alta intrebare care imi vine in gand este urmatoarea: de ce doar fetele sufera de acest sindrom? Nu tin minte sa fi vazut vreun baiat la care sa ma uit si sa-mi fac cruce, poate doar din alt motiv (sprancene arcuite care dau impresia de papusa). Cu totii vrem sa fim frumosi, deci bronzati, dar baietii de ce se stiu opri la timp? Bine, nu sunt ei cu nimic mai buni, ei fac alte prostii, dar aici e vorba de bronzat.
Se zice mai nou ca razele emise de solar sunt mai sanatoase decat cele ale soarelui, si eu n-am cum sa contest asta, nici nu incerc, fiecare face ce vrea cu sanatatea lui. Dar ce-i prea mult strica. La vedere. Se vede ca nu le pasa de pacea mondiala si de iubirea de semeni, ca altfel s-ar gandi la marea populatie care sufera.

9 comentarii:

  1. poate ca lu cristina ii plac negrii mititei deaia :P

    RăspundețiȘtergere
  2. cristina daca te gandesti bine cunosti un baiat bronzat, epilat, pensat si aranjat ..toate 3 il cunoastem :P si faza cu negru mititel o fi vreo fantezie de a ta? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. 220 de negrii mititei care vin prin cablu de alimentare direct de la priza, astia fac masajul. Iar faza cu bronzul ciocolatiu. Toate (toti) practicantele (tii) de solar vor sa arate ca o cicolata buna. Adica sa se imparta cu prietenii sau prietenele intr-un final.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ice: de obicei negrii mititei sunt discriminati si am zis sa ma folosesc si eu de ei, sa nu implic si alti oameni nevinovati :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @Felician: toti vor sa arate ca o ciocolata buna, asta-i drept, dar nu toti vor sa se imparta..

    RăspundețiȘtergere
  6. pai dupa atata investitie in solar toti vor cea mai buna firma sa se ocupe de ei

    RăspundețiȘtergere
  7. @Felician: pe mine m-ai pierdut :)) adica x merge la solar ca sa arate bine, pentru ca mai tarziu sa-si gaseasca pe cineva prin intermediul unui pimp? :))

    RăspundețiȘtergere